Neem de regie zoveel mogelijk in eigen hand als het gaat om uw gezondheid. Met de juiste begeleiding, een duidelijk plan van aanpak en voldoende motivatie is vaak de gewenste gezondheidswinst te boeken.

In 2010 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut bij Thim van der Laan Academy waarna ik als fysiotherapeut aan de slag ben gegaan. Ik heb veel ervaring opgedaan en merkte dat er behalve de behandeling van de specifieke fysieke klachten, patiënten vaak behoefte hebben aan een meer omvattender aanpak die samenhangt met sociaal en mentaal welbevinden. Klachten hangen vaak samen met onze Westerse leefstijl maar ontwikkelen zich ook verschillend per patiënt. De puzzel van die samenhangende elementen vind ik intrigerend en werk ik graag samen met u uit tot een passende oplossing.

Daarom heb ik bewust gekozen om in 2020 te starten met een eigen kleinschalige praktijk aan huis om zorgvuldigheid en aandacht te kunnen waarborgen.

Om tot een betere behandeling van mijn oncologische patiënten te komen heb ik mij bij de Berekuyl Academy laten opleiden tot oedeemtherapeut. Deze kwetsbare patiëntengroep heeft intensieve en onvermoeibare zorg nodig. Zowel vóór, tijdens als na de behandelingen tegen kanker.

Als orthomoleculair therapeut help ik mensen met  uiteenlopende gezondheidsdoelstellingen. Hoe komt het dat voeding direct invloed heeft op concentratievermogen, weerstand, libido, uithoudingsvermogen, humeur, gewicht, hormoonbalans, bloeddruk etc.? Vergroot de wijze waarop wij onszelf voeden het risico op ontstaan van ziekten als Alzheimer, kanker, hart- en vaatziekten, diabetes, multipele sclerose?

Tenslotte: “genetics loads the gun but lifestyle pulls the trigger” (C.B. Esselstyn). 

Een doel zonder plan is geen doel, maar een wens. Verandering begint bij het helder krijgen van uw doelstellingen. Wat wilt u precies bereiken en waarom? Met een helder stappenplan komt dit doel een stukje dichterbij.

Christel ten Buuren